Spread the love

Liderii și membrii organizațiilor județene ale PNL din Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța s-au reunit sâmbătă la Casa de Cultură a Sindicatelor din orașul de la malul mării în cadrul conferinței regionale. Liberalii s-au strâns pentru, practic, lansarea în campanie electorală în această regiune a președintelui în funcție, Klaus Iohannis și, în startul evenimentului, au format un culoar la sosirea șefului statului, care s-a transformat rapid într-o baie de mulțime.

CITEȘTE ȘI:

Discursurile liderilor PNL s-au axat, în general, pe victoria de la alegerile europarlamentare din 26 mai, guvernarea nocivă a PSD și necesitatea de a câștiga alegerile prezidențiale din această toamnă, ca pas esențial pentru intrarea la guvernare.

Întrunirea a fost moderată de secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

„Noi, PNL, avem datoria să îi dăm președintelui Iohannis o guvernare competentă și de caractere adevărate. O guvernare care va promova profesioniști, în care oamenii puși pe funcție știu meserie și lucrează în folosul comunităților, în folosul românilor, nu în solda unor clici și a unor grupuri de interese, o guvernare a oamenilor cu suflet, cărora le pasă de fiecare viață de român, de aici de acasă dar și din diaspora, oameni care pun mai presus de orice viitorul copiilor și al oamenilor într-o Românie normal, care își prețuiește valorile”, a spus Sighiartău, în cuvântul de deschidere.

Robert Sighiartău

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, în calitate de gazdă, a dat startul discursurilor:

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă

A urmat la microfon președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, apoi Raluca Turcan, președinte al PNL Sibiu și lider al deputaților liberali.

„Nu doar că va trebui să îi dăm jos de la guvernare, acum cu moțiunea de cenzură, dar va trebui să distrugem sistemul pe care l-au instituit în România, pentru că indiferent de liderul pe care l-au avut crezul lor a fost același: odată cocoțați pe funcții să obțină tot, să le aparțină România, România noastră, a celor care împărțim aceleași valori și care vrem să ne facem planuri în țara noastră! PSD a dat naștere unei guvernări care a decis trei ani la rând împotriva românilor și la vot vă chem să îi facem să plătească pentru toate șansele ratate pentru România noastră!”, a spus Raluca Turcan.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, șeful de campanie al lui Iohannis, a avut o ieșire din peisaj, discursul acestuia, axat și el pe îndemnul la luptă împotriva PSD, a avut și accente lacrimogene, susținând faptul că partidul rival îi alungă pe români din țară.

Rareș Bogdan

Orban: „Suntem chemați de cetățenii români să guvernăm România

Președintele PNL, Ludovic Orban, a arătat faptul că Iohannis este capabil să se lupte cu orice forță care încearcă să afecteze libertatea, drepturile și demnitatea cetățenilor români.

Președintele PNL, Ludovic Orban

Iohannis: „Veți fi principalul partid care va guverna România mult mai bine!

Președintele în funcție, candidat al PNL la președinția României, Klaus Iohannis, a arătat faptul că liberalii sunt la un pas să intre la guvernare, condiția fiind, evident, câștigarea alegerilor prezidențiale. Totuși, Iohannis a lăsat o poartă deschisă și pentru alte partide democratice, punctând astfel faptul că PNL nu va guverna singur, toate gândurile mergând spre… USR. Campania lui Klaus Iohannis se desfășoară sub sloganul „Pentru o Românie normală.”

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *