VIDEO INTERVIU Viceprimarul Cocargeanu: „NU ne înțelegem cu echipa Chițac, dar colaborăm foarte bine cu PNL. Important este să treacă proiectele, pentru asta suntem la guvernarea locală”

USR-iștii constănțeni au fost printre primii politicieni care au organizat o conferință de presă la începutul acestui an. Au reclamat o serie de chestiuni atunci, printre care groaznica sau – mai degrabă – inexistenta colaborare cu staff-ul primarului Vergil Chițac. De atunci, nu s-a schimbat mare lucru. De fapt, nu s-a schimbat nimic în această relație. În acest context, USR-iștii țin foarte mult la relația cu consilierii locali ai PNL, pentru ca mersul în Consiliul Local Municipal să fie măcar… rezonabil.

Viceprimarul Florin Cocargeanu, din partea USR, ne-a precizat faptul că relația cu PNL practic deblochează o serie de lucruri, care se lovesc de un zid din partea trupei Chițac, iar aici ne referim la o serie de regulamente, cum ar fi cel al parcărilor sau de gospodărire, pe care cei de la USR l-au depistat recent drept… ilegal. Potrivit viceprimarului Cocargeanu, votul pe bugetul municipiului Constanța – unde USR a depus o mulțime de amendamentear putea fi un motiv de rupere a coaliției. Dincolo de aspectele politice, cei de la USR sunt în continuare dezamăgiți de modul în care este abordat Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

În ceea ce privește regulamentul zonei peninsulare, USR-iștii constănțeni au luat foc recent, întrucât avocatul Consiliului Local a atacat decizia instanței, iar aceștia au transmis că se retrag din „acest proces împotriva constănțenilor”. Viceprimarul Cocargeanu ne-a precizat că poziția rămâne neschimbată și se speră la o soluționare favorabilă celor din peninsulă:

https://www.youtube.com/watch?v=3cXi4nm3w0w

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *