VIDEO INTERVIU Reconstrucție la PMP. Diaconescu se bazează pe aleșii locali: „Structural, nu avem probleme. Este o simplă chestiune de mesaj”

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, efectuează vizite în teritoriu și, luni, se află în județul Constanța. La invitația președintelui organizației județene, Claudiu-Iorga Palaz, Diaconescu – recent ales lider al formațiunii – ia pulsul județului Constanța și implicit al organizației locale, care alături de toate celelalte din țară trebuie resuscitată pentru momentul electoral 2024. PMP a ratat la mustață intrarea în Parlament, însă are o mulțime de aleși locali – peste 2.200 de la nivel național, care pot reprezenta trambulina pentru renașterea partidului.

Diaconescu este convins că partidul va renaște, pentru că printre rândurile sale se regăsesc 7-8 foști miniștri, printre care și el. Fost ministru al Afacerilor Externe, Diaconescu a vorbit pentru TOMIS NEWS și despre tensiunile și situația de securitate din această perioadă de la Marea Neagră, în cadrul unui interviu:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *