Spread the love

Comitetul Executiv Național al PSD, un fel de organ suprem de conducere al statului în aceste zile pe care le trăim, s-a încheiat cu ciufuleli între femeile vestite ale partidului. Circoteca a continuat duminică seară, prin rafalele în plin trase de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea și ministrului, puțin spus incompetent, al Afacerilor Interne, Carmen Dan. Este deja clar pentru toată lumea că PSD își continuă seria de răfuieli interne, de la preluarea guvernării certurile fiind infinite și, implicit, guvernarea incoerentă duce la instabilitate politică, ceea ce presupune și instabilitate economică și serioase incertitudini.

CITEȘTE ȘI:

„Tezele de la Neptun” adoptate cu nervi și doleanțe îndeplinite pentru ALDE. Firea a cerut demisia ministrului de Interne, PSD promite proiecte fantasmagorice, cu adoptare până în decembrie!

Printre primii renegați din PSD este primarul Iașiului, Mihai Chirica. Primăria din Iași a găzduit, săptămâna trecută, Congresul Reîntregirii Neamului și edilul a fost amabil să ofere un amplu interviu pentru TOMIS NEWS, în cadrul căruia a comentat situația în care se află acum guvernarea și România în general.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO + FOTO Congresul Reîntregirii Neamului. Primarul Chirica: „Profităm de momentele istorice pe care le trăim, pentru a spune tinerei generații istoria adevărată”

REPORTER: Cum gestionează Guvernul activitățile legate de Centenarul Marii Uniri?

REPORTER: Vorbiți de o lipsă de respect… este cu bună știință sau din inconștiență?

REPORTER: Cum reușesc oamenii atât de nepregătiți să ajungă atât de sus?

REPORTER: Care este calea pe care trebuie să ne plasăm pentru redresare?

„Autostrăzi în România nu se fac din incompetență”

REPORTER: De ce nu există în Moldova un metru de autostradă?

CITEȘTE ȘI:

S-o spunem pe-aia dreaptă: Liviu Dragnea a venit la Constanța ca să facă mișto de noi!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *