VIDEO INTERVIU Bola (Forța Dreptei), către foștii colegi din PNL Constanța: „Știu că vă este RUȘINE să vă arate oamenii cu degetul, pentru că ALTCEVA le-am promis! Sper să aveți CURAJUL să vă exprimați!”

Deputatul constănțean al Forței Drepte, liderul formațiunii locale de altfel, Bogdan Bola, a sesizat recent Ministerul Mediului și corpul de control al premierului cu privire la viitorul complex de lux de pe – practic – plaja Corbu. Parlamentarul constănțean dorește să i se clarifice legalitatea construcțiilor, mandatul acestuia stând sub semnul protejării mediului.

Dacă vorbim de lucrări, deputatul Bola s-a exprimat și în privința celor edilitare din municipiul Constanța. În opinia acestuia, chiar dacă putem să admitem un soi de intenție de dezvoltare, însă modul în care Primăria abordează este… neconform cu logica implementării unor proiecte, aici referindu-se la spațiile verzi, curățenia care încă se lasă așteptată sau șantierele – precum cel de pe str. Ștefan cel Mare, unde se bate pasul pe loc cu lunile…

„Sunt un om liber!”

Din perspectiva politică, cei de la Forța Dreaptă sunt suspectați de foștii colegi liberali de faptul că… le fură oamenii, cum ar fi cei indispensabili la alegeri: primarii. Este valabil și la Constanța, unde Bogdan Bola are relații bune de ani de zile cu mulți primari și liberalii constănțeni se tem ca nu cumva acesta să îi aducă la Forța Dreptei, partid condus de Ludovic Orban și în care acesta se simte „un om liber”, spre deosebire de liberalii acaparați în prezent de Klaus Iohannis. În ceea ce privește foștii colegi liberali, după 25 de ani de apartenență la PNL, Bola a avut un mesaj… special: i-a îndemnat să aibă curaj să se exprime în interiorul partidului, iar dacă nu… să se înscrie în Forța Dreptei sau să acționeze independent în politică, pentru că linia actuală nu rezonează cu obiectivele stabilite în 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=aSdqyYRgYhU

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *