VIDEO INCIDENTE la PROTESTUL de la Constanța: Jandarmii, acuzați că au restrâns spațiul de manifestare

Protestul constănțenilor împotriva restricțiilor aplicate de Guvern continuă luni seară. După acțiunea de la Instituția Prefectului, protestatarii au plecat în marș pe bulevardele Constanței:

protest 1

La un moment dat, a avut loc un incident în zona Spitalului Județean Constanța, protestatarii i-au acuzat pe reprezentanții Jandarmeriei că au restrâns spațiul de manifestare de la două benzi la una, deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa intrând în coliziune cu jandarmii în acest sens:

În București, protestatarii din Piața Universității au ajuns în Piața Victoriei. Jandarmii protejează Guvernul și sunt dispuși pe mai multe cordoane. Scutierii sunt, deocamdată, în mașinile de intervenție, gata să iasă la nevoie. Peste 1.000 de bucureșteni au plecat din Piața Universității spre Piața Victoriei, în ciuda opoziției jandarmilor! Oamenii scandează împotriva Guvernului, împotriva restricțiilor, a lui Raed Arafat și Florin Cîțu. Printre protestatari se află tineri și tinere, dar și părinți cu copii. Jandarmeria mobilizează forțe suplimentare în zona Guvernului.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.