VIDEO INCIDENTE la Primăria Constanța: Lui Chițac i s-a pus cererea de DEMISIE sub nas! Trebuie doar s-o… semneze

Au fost incidente marți seară, după moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Șeful executivului a fost demis, iar primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, după cum știm, este un susținător al lui Cîțu. O trupă de protestatari s-a deplasat la Primăria Constanța cu… cererea de demisie a primarului, pe care trebuie doar s-o semneze.

Protestatarii, aceiași de duminică – atunci când au aprins la Primărie lumânări pentru morți și pentru vii și de vineri seară după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, au avut de furcă cu… paznicii. Aceștia și-au dat seama despre ce e vorba și au refuzat să acorde un număr de înregistrare. În cererea de demisie sunt invocate nenumăratele regulamente instituite de primarul Chițac în oraș, dar și… relația acestuia de totală subordonare față de city managerul Felicia Ovanesian:

Primarul Constanței, Vergil Chițac, este vizat de un referendum de demitere. Până în prezent, cei de la AUR Constanța, care au inițiat procedura, au adunat peste 17.000 de semnături.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!