VIDEO Huțucă îl amenință pe Făgădău: „Atacăm în instanță dacă proiectele PNL nu vor fi puse pe ordinea de zi!”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a organizat, joi, o conferință de presă, alături de mai mulți colegi liberali, în cadrul căreia, printre altele, a anunțat că a ajuns la capătul răbdării cu majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local în privința proiectelor pe care liberalii le-au depus și opozanții politici refuză să le dezbată.

Liberalii constănțeni deja nu mai numără luni, ci ani de când unele proiecte nu au intrat în dezbaterea Consiliului Local, iar președintele Bogdan Huțucă, l-a amenințat pe primarul Constanței, Decebal Făgădău, că va ataca în contencios administrativ această nesfârșită ignorare.

„Au fost depuse, s-a făcut comunicarea publică, domnul primar Făgădău ignoră cu desăvârșire rolul Consiliul Local, drept pentru care avem de gând să ne folosim de prevederile regulamentare. Nu va avea încotro, aceste proiecte se vor dezbate absolut toate și modul în care puterea va decide asupra lor va fi unul asupra căruia cetățenii se vor pronunța”, a spus Bogdan Huțucă.

MAI MULTE:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.