VIDEO Hoții de fier vechi, respinși cu focuri de armă la platformele Grup Servicii Petroliere

Platformele de foraj GSP Atlas și GSP Orizont, deținute de Grup Servicii Petroliere, sunt sub sechestru în Mexic, de mai mult timp. Ambele sunt înregistrate de președintele GSP, Gabriel Comănescu, în Malta.

GSP Atlas a fost construită la șantierul din Galați, în 1987, beneficiind de lucrări de recondiționare în 2007. GSP Orizont a fost construită în același șantier, dar în 1982, fiind modernizată în 2005.

Pe 6 august 2018, pe cele două platforme încă se mai aflau angajați români, însă, ignorați de companie, au rămas fără motorină și au dat foc la butoaie pentru a beneficia de iluminat pe timp de noapte și încălzire, așa cum TOMIS NEWS a relatat la momentul respectiv.

În prezent, platformele de foraj sunt păzite de agenți mexicani ai operatorilor care trebuie să își recupereze restanțele financiare de la Comănescu și care, după cum vedem, au viață grea la bordul GSP Atlas și Orizont. Zilele acestea, hoții de fier vechi au dat târcoale celor două platforme, fiind convinși să renunțe după ce agenții de pază mexicani au tras asupra lor mai multe focuri de armă:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Hoții de fier vechi, respinși cu focuri de armă la platformele Grup Servicii Petroliere

  • marți, 21 aprilie 2020 la 07:01
    Permalink

    Sunteti la fel de destepti precum articolele imprumutate de voi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *