VIDEO Horia Constantinescu, la momentul bilanțului: „Nu mă dezic de necesitatea unui regulament al parcărilor în Constanța, dar prețurile le-au stabilit consilierii locali”

Horia Constantinescu, evacuat brutal din șefimea Primăriei Constanței, a prezentat vineri dimineață un bilanț al activității sale în cadrul municipalității. A vorbit despre toate domeniile de care s-a ocupat, în special în ceea ce privește regulamentele contestate în ultimele luni, spațiile verzi, aleea cu stele ș.a.m.d.

În privința regulamentului parcărilor, primul care a iritat constănțenii la începutul anului, Horia Constantinescu a subliniat că nu se dezice de necesitatea unui astfel de regulament, doar că… tarifele au fost stabilite de consilierii locali:

Recent, un alt val de revoltă printre constănțeni a fost stârnit de… aleea cu stele, walk of fame, ca la Hollywood, pe mulți, foarte mulți bani. Deși Primăria Constanța nu a comunicat niciodată acest aspect, Horia Constantinescu a arătat în premieră că sarcina realizării proiectului ar fi căzut pe… umerii americanilor de la baza Mihail Kogălniceanu:

Concursul susținut de Horia Constantinescu în cadrul Primăriei pentru postul de director, practic baterea în cuie a funcției pentru care a fost detașat, a fost de rău augur pentru comisar. La reevaluare a obținut un punctaj mai mic… Horia Constantinescu este resemnat cu ideea și consideră că relația sa cu city managerul Felicia Ovanesian a fost una… foarte bună:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.