VIDEO Grecii tomitani au COMIS-O din nou, de Ziua Constanței: Dans în stilul Zorba, în Piața Ovidiu. Antoniadis: „Parcă se duce de râpă totul, pe sens unic… De-ai naibii facem așa!”

Astăzi marcăm Ziua Constanței, de Sfinții Constantin și Elena. Dincolo de mobilizarea autorităților, care acționează mai degrabă din obligație și nu din convingere, grecii constănțeni au apelat la o variantă mai… inedită. Astfel, vineri, imediat după 18:30, la o terasă din Piața Ovidiu, s-a întâmplat ceva… ieșit din comun.

elpis piata ovidiu2

Liniștea terasei a fost zguduită de o serie de membri ai comunității elene Elpis Constanța, care s-au ridicat de la mese și au început să danseze. Neanunțat, total întâmplător, spectacolul regizat de grecii constănțeni a fost  cu adevărat spectaculos:

Despre acest eveniment, președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, ne-a precizat că a fost în stilul Zorba, adică indiferent de vreme și de vremuri, de-ai naibii facem așa, oferind și o subtilă declarație politică, cu referire la sensurile unice impuse în traficul rutier de primarul Vergil Chițac. În concluzie, Antoniadis a subliniat faptul că grecii rămân aceiași, indiferent de contextul politic, social sau economic, susținând că ăștia suntem noi:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *