VIDEO Gigacaloria, fixată la 250 lei și pentru sezonul rece 2019 – 2020. Făgădău: „PNL nu îi înțelege pe oamenii care nu suportă prețurile ineficientului sistem energetic”

Consilierii locali municipali s-au reunit, luni, în ședința extraordinară, în cadrul căreia au adoptat, printre altele, proiectul de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație ale energiei termice furnizată de RADET pentru perioada 1.11.2019 – 30.04.2020.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit proiectului, s-a aprobat și pentru această iarnă prețul de 214,96 lei/MWh, respectiv de 250 lei/Gcal, TVA inclus, ca preț pentru populație al energiei termice furnizată în sistem centralizat. Proiectul a fost adoptat cu 15 voturi pentru și 8 abțineri, ultimele fiind ale liberalilor, consilierul Adriana Arghirescu motivând decizia:

După ședința Consiliului Local, primarul Decebal Făgădău i-a înțepat pe liberali pentru votul exprimat.

„Așa cum am promis încă de la începutul mandatului, voi face tot ce pot pentru ca prețul pentru toți consumatorii să fie 250 de lei! M-am bucurat să văd că proiectul a fost adoptat cu majoritate și m-am întristat să văd că domnii consilieri de la PNL au întotdeauna un punct de vedere mai ciudat pentru cei care nu pot suporta, efectiv, un preț al ineficienței sistemului energetic național, care vreme de 30 de ani nu s-a reformat! Pe de altă parte, mă bucur că procesul de reformare a procesului centralizat merge mai departe…”, a spus Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *