VIDEO George Simion a dezvăluit cine va fi ministrul de Externe, din 2020: Cristian Preda! „Când a auzit de Basarabia, a fugit pe stradă…”

Fostul candidat independent la alegerile europarlamentare, activist civic și vârf de lance al unionismului românesc, George Simion, a revenit recent la Constanța. Peste 50 de persoane au participat, luni, la Teatrul Elpis din municipiu la lansarea cărții lui Simion: Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu.

CITEȘTE ȘI:

Cu acest prilej, Simion a dialogat cu constănțenii pe subiectul cărții și nu numai. Referitor la unul din aceste episoade, Simion a vorbit despre Marșul Centenar, organizat anul trecut, când militanții unioniști au mers PE JOS de la Alba Iulia la Chișinău, fiind blocați temporar pe Prut. Cu privire la acest blocaj, Simion a precizat faptul că interdicția s-a făcut cu aprobare de la București. TOMIS NEWS a relatat atunci de la fața locului:

Liderul unionist este convins că liderii politici români sunt… pragmatici, gândesc și acționează doar din instinct politic de moment și, astfel, abandonează interesele naționale. Unul dintre acești politicieni este fostul europarlamentar, Cristian Preda. Fost membru PMP, în prezent la PLUS, Cristian Preda și-ar fi negociat, potrivit lui Simion, postul de viitor ministru de Externe, pe care îl va prelua anul viitor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.