Spread the love

George Niculescu și-a încetat mandatul de prefect al județului Constanța, miercuri, 14 octombrie. Guvernul a admis solicitarea de demisie, întrucât George Niculescu are ambiții electorale: se află pe locul 2 pe lista PNL pentru Senat.

Niculescu organizat joi o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat bilanțul activității celor zece luni ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. Acesta a subliniat că și-a asumat rolul de a trece prin criza sanitară, încă din primele zile și că și-ar fi dorit să fie prefectul care încheie pandemia, nu doar care o începe:

Amintim că, în timpul stării de urgență, George Niculescu a fost oscilant, ezitant, slab comunicator și, în ciuda poziției apolitice, profund atașat de partid, primind astfel porecla de prefectul molimă. Ulterior, în timpul stării de alertă, Niculescu a fost prezent la toate evenimentele importante ale PNL, inclusiv în timpul campaniei electorale. De altfel, tocmai acesta este și motivul pentru care a demisionat: Niculescu țintește Parlamentul.

Cu privire la proiecte, un merit, într-adevăr, îl reprezintă implicarea personală în cazul malului surpat de la Cumpăna, Guvernul fiind determinat să aloce rapid fondurile necesare:

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *