VIDEO George Niculescu, învestit în funcția de prefect al județului Constanța: „Îndrăznesc să spun cu voce tare povestea unei generații de sacrificiu care visează la o Românie normală”

George Niculescu, fost consilier județean, propunere a PNL pentru funcția de prefect al județului Constanța, a fost învestit luni în această funcție. În prezența subprefectului Șenol Ali, a șefilor instituțiilor de forță ale județului și într-o ceremonie moderată de chestorul de Poliție, Bogdan Despescu, secretar de stat în cadrul MAI; Niculescu a depus jurământul. Despescu a transmis noului prefect mesajele de susținere din partea premierului Ludovic Orban și a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

ipj isu ijj prefectura

În discursul său, George Niculescu și-a asumat atribuțiile de reprezentant al Guvernului în teritoriu, dar, totodată, nu a ezitat să își afișeze atașamentul față de partid, punctând faptul că provine dintr-o generație care visează la o Românie normală, aluzie la sloganul de campanie al președintelui Klaus Iohannis:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *