VIDEO Gabriela Firea, înaintea CEx de la Constanța: „Nu cred că Iohannis va lăsa România într-o situație de criză. Românii trebuie să știe că nu își vor mai lua salariile, pensiile”

Conducerea social-democraților se reunește, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, în cadrul Comitetului Executiv Național. Printre subiectele de discuții s-au regăsit analiza miniștrilor PSD, situația ministerelor lăsate libere după ieșirea ALDE de la guvernare și, așa cum a precizat vineri seară președintele partidului, Viorica Dăncilă, la Conferința Județeană a PSD Constanța, s-a făcut și o analiză a portofoliilor şi a paşilor pentru perioada următoare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat înaintea ședinței CEx faptul că situația politică este foarte complicată și, după ce președintele Klaus Iohannis a respins ultimele propuneri de miniștri, există riscul unei crize instituționale:

În ceea ce privește viitoarea moțiune de cenzură, inițiată de PNL, Gabriela Firea a făcut apel la președintele PRO România, Victor Ponta, ca parlamentarii acestui partid să nu o voteze.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *