VIDEO Focșa (AUR), în SCANDAL cu liberalii: HoReCa este închisă pentru proști, restaurantele PNL Constanța sunt ARHIPLINE!

Deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, s-a luat vineri la trântă cu Poliția națională și Poliția locală Constanța cu privire la starea HoReCa, închisă în prezent în conformitate cu intrarea municipiului în scenariul roșu. Focșa a întreprins astăzi o activitate în circumscripție, s-a întâlnit cu o serie de patroni din domeniu și, la una din aceste întâlniri, s-a trezit cu Poliția locală pe cap. La unul din aceste restaurante, zeci de polițiști locali au dat buzna peste el și abia a scăpat de amendă, întrucât sesizarea politică nu s-a confirmat.

După acest incident, Focșa a mers la un alt restaurant din centrul Constanței, respectiv Beta, cunoscut ca un fief al PNL Constanța. La locația respectivă, arhiplină, au avut ședință și liderii PNL Constanța – parlamentari, primari, aleși locali ș.a.m.d. Focșa nu acceptă faptul că toate restaurantele sunt închise, în afară de cele controlate de PNL, cum este cazul Beta. Astfel, Focșa a sesizat Poliția locală – cu care doar ce intrase în coliziune cu câteva momente înainte și Poliția națională.

Poliția locală a ajuns cu mare întârziere la sesizarea făcută, însă când a văzut că sunt mișcări la Beta, echipajul pur și simplu a… plecat. Astfel, Poliția locală a Primăriei Constanța nu și-a făcut datoria, spre deosebire de acțiunile zilnice în forță anti pătrunjel.

locala

„Ce e așa complicat? Ălora de la Locală le este mai frică de Bogdan Huțucă decât de Vergil Chițac, care e compromis la noi. Au fugit pentru că au aflat că e Huțucă acolo și să nu se considere că e vreun atac de la Chițac sau de la Felicia Ovanesian”, au spus surse liberale pentru TOMIS NEWS.

Beta a scăpat de amendă, întrucât… două zăbrele în acoperiș arată că, legal vorbind, este vorba despre o… terasă. Liderii PNL au simțit că ceva nu este în regulă și au plecat înainte de sosirea Poliției, care astfel nu a mai avut ce să constate. Concluzia lui Focșa pentru HoReCa: trebuie să dea găuri în acoperiș, ca să fie percepute drept terase și să fie deschise.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *