VIDEO Focșa (AUR), către premierul Ciucă: „Ordonați vâslașului, prietenul dvs. Chițac, să facă stânga împrejur pentru cazarma de la Eforie și să lase Constanța să respire aerul LIBERTĂȚII! Să dea JOS gardurile care ne SEPARĂ copiii!”

Au fost incidente neplăcute la Constanța, duminică seară, la Târgul de Crăciun. Mai multe persoane au fost dintr-o dată bruscate în mod nejustificat de către jandarmi, în mijlocul evenimentelor fiind incluși… copii, chiar de Moș Nicolae. Tot acolo, a participat și deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa. Nu a fost o premieră, deputatul Focșa a fost de mai multe ori luat la ochi de militari – fie de jandarmi, fie din Forțele Navale, la diverse evenimente ceremoniale.

Parlamentarul a ajuns la capătul răbdării după incidentele de duminică seară și a avut marți o declarație politică în Parlament. S-a adresat premierului Nicolae Ciucă, cunoscut ca prieten bun al primarului Vergil Chițac, căruia i-a solicitat să îi recomande edilului Constanței să plece de la conducerea orașului, spre binele comunității, al PNL și al guvernului. Totodată, deputatul Focșa începe să depună și reclamații împotriva jandarmilor care au acționat în mod abuziv la incidentele din seara de 5 decembrie:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *