VIDEO Focșa (AUR), apel pentru USR și PSD: „Cea mai mare „realizare” a primalui Chițac a fost… incendiul de la Boli Infecțioase! Hai să-l DĂM JOS!” INCIDENTE la ceremonia dedicată Zilei Armatei

AUR Constanța a demarat un referendum de suspendare a primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac. Imediat după moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, a lansat un apel pentru liderii PSD Constanța – senatorul Felix Stroe și parlamentarii formațiunii și ai USR Constanța – președintele Dumitru Caragheorghe și deputatul Stelian Ion, în ideea… salvării Constanței de Vergil Chițac.

De la acel apel și până astăzi, s-a întâmplat tragedia de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. De la 1 octombrie și până în prezent, primarul Chițac nu a inițiat nici un demers concret privind redeschiderea spitalului, ba chiar îi amenință pe medici să-și țină gura, pentru că aveți copii acasă. În acest sens, deputatul Focșa a făcut ieri un apel la procurori, cu prilejul protestelor de la Constanța, să iasă din birouri și să înceapă cercetările în privința primarului.

AUR Constanța a trimis și pe cale oficială invitații către USR și PSD Constanța și, recent, a avut și o declarație politică în Parlament, solicitând din nou celor două partide să treacă peste orgoliile de moment și să salveze Constanța de Chițac:

https://www.youtube.com/watch?v=bxr9XJcLjhs

Luni au loc ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei Române. La Constanța, evenimentul a avut loc în parcul arheologic. În ciuda faptului că s-a desfășurat în aer liber, primarul Chițac a ordonat militarilor (deși nu are nici o calitate în acest sens) să îl evacueze pe deputatul Focșa, pentru că… nu este vaccinat. Focșa a solicitat ca Vergil Chițac să se prezinte în persoană și să-i spună să plece, lucru care nu s-a întâmplat și deputatul AUR a putut să depună o coroană de flori în cadrul ceremoniei oficiale. La finalul evenimentului, Focșa a arătat că primarul Chițac și-a depus astăzi… coliva la monumentul Victoriei din parc și că a demonstrat din nou că este… rece ca  un mort.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *