VIDEO Flutur nu s-a ascuns deloc la Congresul PNL: Primarii și șefii de CJ l-au SCHIMBAT pe Cîțu! „Am intrat pe o stradă cu SENS UNIC!”

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL și președinte interimar al PNL, a explicat duminică la Congresul PNL de ce Florin Cîțu a fost schimbat după numai șase luni de zile, fiind vorba de… primarii și președinții de consilii județene:

O să încerc eu exercițiul de sinceritate. A ne asuma că se poate și mai bine, este o virtute. În mai puțin de zece zile, după ce a venit o orientare din teritoriu, s-a ajuns la concluzia că trebuie îmbunătățite unele lucruri. Aceste lucruri trebuie să ne facă să recunoaștem și ce nu a mers și să întrebăm. În moțiunea domnului premier sunt două proiecte mari: care e strategia pentru PNL și a doua, ce vrem să facem cu România. PNL trebuie să fie factor de stablitate în coaliție, să nu o destabilizăm.  E nevoie de răspuns rapid la problemele oamenilor să nu ne destabilizăm. Ne propunem să ajungem la media de PIB pe cap de locuitor  a UE. Trebuie să fim mai activi, să ne ducem cu rucsacul după investitori, nu să vină ei. Educația, cercetarea, investițiile în resursa umană, astea sunt viitorul. Trebuie să ne deschidem mai mult spre societatea civilă, sindicate, biserică. Sunt convins că am intrat pe o stradă cu sens unic”, a declarat Gheorghe Futur:

https://youtu.be/y47ZF8G1-PM

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *