VIDEO Fiul lui Piedone și-a anunțat CANDIDATURA la Primăria Sectorului 5! Fostul primar, ovaționat în fața Penitenciarului Rahova: „Este NEVINOVAT!”

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul Vlad Popescu, a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 5, în locul tatălui său. Anunțul a fost făcut la un miting organizat de susținătorii primarului Piedone, în fața Penitenciarului Rahova, duminică, 15 mai. Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, de la Primărie.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe. (…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu pentru România TV.

Cristian Popescu Piedone a fost condus joi în aplauze dincolo de poarta închisorii, după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv. Aproximativ 200 de persoane s-au întors, duminică, pentru a-şi manifesta susţinerea. Persoane din toate categoriile de vârstă au scandat numele fostului edil al Sectorului 5 şi au adus afişe cu chipul acestuia, cu mesajul „#Nevinovat”. „Piedone, Piedone, Piedone. Nevinovat, nevinovat”, au scandat oamenii.

Pe o pancartă era afişat mesajul „Moroşenii te susţin”. Persoanele aflate în faţa Penitenciarului Rahova şi au aflat că aceştia sunt de părere că Piedone a fost trimis pe nedrept la închisoare şi îl definesc pe fostul edil drept  un „bun gospodar”, care a făcut Sectorul 5 „să înflorească”.

„Timp de 20 de ani nu s-a schimbat nimic în Sectorul 5. El e singurul care a miscat lucrurile”, a declarat un tânăr de 20 de ani.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Decizia este definitivă. Magistrații Curții de Apel București au decis joi pedepsele pentru inculpații în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătățite față de decizia din fond. Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Joi seara, Piedone a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.