VIDEO Felix Stroe și Decebal Făgădău, încrezători că vor câștiga alegerile locale. Stroe: „Aducem 2,2 MILIARDE de euro la Constanța!”

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Felix Stroe și candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Constanța, primarul în funcție, Decebal Făgădău, au primit miercuri vizita unui… vechi social-democrat, Cozmin Gușă. Analist politic și PSD-ist convins, cu principii, așa cum l-a anunțat Stroe, Cozmin Gușă a fost, practic, contraponderea lui Rareș Bogdan, care astăzi a vizitat Constanța pentru a-și exprima susținerea pentru candidații liberali.

Cozmin Gușă a arătat că își concentrează toată energia pentru candidații PSD, Felix Stroe și Decebal Făgădău și a subliniat că, deși este membru PSD în București, în ultimele două săptămâni s-a concentrat pentru Constanța, oraș și județ de care este foarte apropiat:

„Ah, votezi cu Făgădău? Stai să-ți dăm! Ești cu Stroe? Stai că-ți dăm! Așa se hrănește un câine cu ură!”

Decebal Făgădău a precizat că una dintre marile realizări, politic vorbind, ale mandatului care se încheie duminică a fost încheierea unor alianțe în Consiliul Local, care au permis o majoritate stabilă, deși doar ce se terminase o campanie electorală în care candidatul PMP, Claudiu Palaz, l-a asediat în cel mai virulent mod cu putință:

Decebal Făgădău a mai precizat că, spre deosebire de independenți, ceilalți contracandidați au scorurile sub partidele pe care le reprezintă și a mulțumit acelor candidați care au avut o campanie decentă. Totodată, Făgădău a dorit să bată obrazul candidaților care ne-au insultat pe noi constănțenii. Fără să precizeze exact, Făgădău a făcut referiri la PNL, care a dus o campanie de bullying:

Stroe: „Eu cred că suntem în capitalism…

Felix Stroe a vorbit, evident, despre RAJA, o societate care se afla în insolvență și acum are relevanță națională. Totodată, candidatul PSD a mai subliniat că nu s-a folosit de diverse instituții pentru campania sa electorală:

Felix Stroe a promis că, dacă va fi ales președinte al CJC, se va lupta pentru atragerea a 2,2 miliarde de euro pentru județul Constanța și va sprijini întreprinzătorii privați, concluzionând cu un… spirit de glumă: Va fi vai și amar de parlamentarii PSD de Constanța!

COMANDAT DE PSD FILIALA CONSTANȚA, COD MANDATAR FINANCIAR 21200019

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.