Spread the love

Constănțenii aproape că și-au luat gândul de la spitalul regional. Promisiunile politice neîndeplinite sunt o constantă, iar în privința spitalului regional de la Constanța cu atât mai mult, mai ales că cele opt spitale au ajuns între timp doar cinci, apoi doar trei, pentru ca cel mai probabil să fie realizat este doar unul, la Iași.

CITEȘTE ȘI:

În acest timp, social-democrații constănțeni au prezentat tot soiul de variante, printre care cea a Spitalului Militar, convertit în spital regional. De asemenea, viitorul spital regional nu se va face pe fonduri europene, ci în parteneriat public-privat.

Motivele pentru care nu se accesează fondurile europene sunt, potrivit președintelui PSD Constanța, Felix Stroe, multiple: în parteneriat public-privat se face mai repede, iar legea privind achizițiile publice este un dezastru, după cum însuși Stroe a confirmat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, potrivit lui Stroe, turcii, în ultimii opt ani, au investit masiv în Sănătate și, astfel, sunt recomandabili pentru un astfel de parteneriat.

Despre legea achizițiilor publice s-a arătat dezamăgit și deputatul Radu Babuș, prezent la conferință, care a încercat să mute responsabilitatea pe… opoziție, deși eșecul aparține în totalitate social-democraților:

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *