VIDEO Felix Stroe, dezamăgit de… radicalizarea electorală: „Eu, noul șef al mafiei constănțene? S-a mers prea departe!”

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a organizat, vineri, o conferință de presă alături de coordonatorul media al organizației județene, Sorin Lucian Ionescu și purtătorul de cuvânt al social-democraților de la malul mării, deputatul Radu Babuș. În cadrul conferinței, atât Stroe cât și parlamentarul constănțean s-au arătat dezamăgiți de modul în care au escaladat atacurile politice, aceștia susținând faptul că s-a depășit limita libertății de exprimare.

Stroe a arătat că nu este… traficant de droguri sau de persoane sau de orice altă natură infracțională, concluzionând că s-a mers prea departe.

De partea cealaltă, deputatul Radu Babuș a precizat că nu înțelege valul de atacuri împotriva PSD din ultima perioadă, întrucât, făcând o paralelă între candidații la prezidențiale – Viorica Dăncilă (PSD) și Dan Barna (USR) – social-democrata a publicat declarația de avere a soțului său, care lucrează la Petrom, însă USR-istul a menționat că salariul soției, care lucrează tot la Petrom, este confidențial. Babuș a vrut să evidențieze astfel transparența social-democrată, în comparație cu confidențialitățile din tabăra adversă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *