VIDEO Făgădău, reconfirmat în funcția de președinte al organizației municipale a PSD Constanța: „De la oamenii fără adăpost, până la patroni, PSD are un mesaj de sprijin pentru fiecare!”

Președintele organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, și-a depus, joi, mandatul, pentru ca, în câteva ore, să fie reconfirmat în această funcție, în cadrul conferinței municipale, organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor. Fără contracandidat, Decebal Făgădău s-a bucurat de sprijinul organizației în unanimitate, făcând astfel primul pas important spre cea de-a doua candidatură pentru Primăria Constanța.

248 de delegați au fost invitați joi la conferința municipală, fiind prezenți 207, toți aceștia votând pentru ca Făgădău să le fie în continuare președinte.

La conferința municipală au mai participat președintele organizației județene, Felix Stroe, deputații Radu Babuș, Cristina Dumitrache și George Vișan.

George Vișan a condus ședința și a candidat și a fost validat pentru funcția de președinte executiv.

După mai multe ore de dezbateri și proces electoral, organizația municipală a PSD Constanța și-a stabilit noua conducere, în proporție de 80% similară cu cea care doar ce își depusese mandatul. Astfel, Decebal Făgădău – președinte, George Vișan – președinte executiv, vicepreședinți – Dede Perodin, Daniel Georgescu, Irinela Nicolae, Valentin Gabriel Pîrvulescu și Cristian Tincu. Costin Răsăuțeanu a fost ales secretar executiv, iar alți 13 au fost validați ca membri ai Biroului Organizației Municipale, printre care Dumitru Babu, Adrian Bizineche, Mărioara Cojoc, Florin Gheorghe sau Daniel Pisică ș.a.

După votul delegaților, Decebal Făgădău a precizat faptul că, odată cu desemnarea noii conduceri, la PSD Constanța va avea loc o… metamorfoză comunicațională, în sensul că formațiunea politică va fi mult mai deschisă către societate decât a fost până în prezent. De asemenea, prioritară este construirea unor politici benefice cetățenilor.

De asemenea, Felix Stroe i-a urat succes lui Făgădău și a precizat faptul că va beneficia de tot sprijinul organizației județene pentru un nou mandat la Primăria Constanța.

Făgădău a dorit să infirme toate bârfele politice din ultima perioadă și a precizat că, de multe ori, social-democrații constănțeni se simt nevoiți să iasă public doar ca să dezmintă eventualele informații potrivit cărora în sânul formațiunii există conflicte.

Printre alte decizii luate la conferința municipală, s-a stabilit ca 128 de delegați ai formațiunii să participe la conferința județeană a PSD, care va avea loc pe 30 august.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „VIDEO Făgădău, reconfirmat în funcția de președinte al organizației municipale a PSD Constanța: „De la oamenii fără adăpost, până la patroni, PSD are un mesaj de sprijin pentru fiecare!”

 • luni, 28 octombrie 2019 la 18:35
  Permalink

  Dom comentator, lasa bre comentariile la liber. A plătit și moderarea lor? :))))

  Răspunde
 • luni, 28 octombrie 2019 la 18:27
  Permalink

  Opaaaaa, piticu’ de gradina sia plătit articol. :))) cine dreaq crezi ca pune botu’? :)))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *