VIDEO Făgădău, la conferința județeană a PSD: „Știu câte lucruri am făcut pentru oameni… Muncim atât de mult, încât nu mai avem timp să vorbim”

Vineri seară are loc Conferința Județeană a PSD Constanța. Actualul președinte Felix Stroe își dorește un nou mandat, iar la lucrări participă președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, președintele executiv al PSD; Eugen Orlando Teodorovici, secretarul executiv al PSD; Mihai Fifor, precum și alți membri din conducerile centrală și județeană. De asemenea, în cadrul Conferinței, va fi ales noul Birou Permanent Județean, format din: președinte, președinte executiv și vicepreședinți.

CITEȘTE ȘI:

Printre cei care au luat cuvântul a fost și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Acesta avut un discurs mobilizator pentru colegii social-democrați, dar i-a criticat în termeni duri pe cei câțiva protestatari sosiți la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Bd. Ferdinand, unde are loc conferința județeană, precizând ironic faptul că îmi era dor de ăștia.

protestatari conferinta judeteana psd

Pe de altă parte, Făgădău a dezmințit din nou orice zvonuri legate de tensiuni între el și Felix Stroe sau Marius Horia Țuțuianu ș.a.m.d.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *