VIDEO Făgădău, dezlănțuit pe liberali, pe subiectul SCUTIRILOR FISCALE: „Nu cunoașteți legea! Dacă nu era campanie, mai veneați cu propunerea? Abțineți-vă, mă faceți să răspund NEPOLITICOS!”

Consilierii locali municipali s-au reunit, joi, în ședință ordinară, în cadrul căreia au dezbătut mai multe proiecte, printre care cele referitor la instituirea unor facilități fiscale la nivelul municipiului Constanța. Este vorba, practic, de anularea unor obligații de plată către bugetul local pentru contribuabili, iar liberalii, evident, au criticat proiectul.

clm 1

Consilierul PNL, Adriana Arghirescu, a propus un amendament.

După depunerea amendamentului consilierului liberal, primarul Decebal Făgădău a luat foc, susținând că liberalii nu cunosc legea, că proiectul a fost în dezbatere publică mai multe zile și aceștia nu au propus nimic, cu alte cuvinte edilul s-a dezlănțuit pe Arghirescu:

Consilierul liberal i-a răspuns primarului, susținând că nu putem să cunoaștem toate legile, motiv suficient pentru Făgădău pentru o altă replică.

Proiectul de hotărâre adoptat joi vizează anularea obligațiilor de plată datorate bugetului local aferente obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 și se aplică persoanelor fizice și juridice care, la data menționată, aveau aceste obligații de plată.  Facilitățile fiscale acordate constau în anularea dobânzilor, penalităților, majorărilor ș.a.m.d.  

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.