VIDEO Europarlamentarul Tomac (PMP), la Constanța: „Invit cetățenii să înțeleagă ce înseamnă DEZINFORMAREA și să fie pregătiți”

Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, se află în aceste zile în județul Constanța… în vacanță, cu familia. Dincolo de momentele de relaxare, Eugen Tomac a fost amabil să acorde un interviu pentru TOMIS NEWS, europarlamentarul demarând recent o campanie privind dezinformarea sau fake news. Demnitarul de la Bruxelles duce o adevărată luptă cu Federația Rusă, pe care o consideră actor statal vârf de lance în ceea ce privește dezinformarea. Totodată, Eugen Tomac – originar din Bugeac – este cu un ochi și pe Republica Moldova, unde recent au avut loc alegeri parlamentare anticipate. Deși forțele politice pro-ruse au fost învinse la acest scrutin electoral, Tomac nu este foarte convins de Maia Sandu, care este… prea europeană și mai puțin unionistă.

Unionist din temelie, Eugen Tomac speră la revigorarea spiritului național în Basarabia, dar consideră că naționalismul nu este… la fel peste tot, cum ar fi Ungaria, care duce un război în toată regula cu Bruxelles în privința legii anti-LGBT și din cauza căreia Comisia Europeană a instituit proceduri de infringement și amenință că nu va da Budapestei banii din PNRR. Referitor la PNRR-ul României, Eugen Tomac consideră că guvernul de la București ar trebui să fie mai… curajos. Despre toate acestea și multe altele, Eugen Tomac ne-a detaliat:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *