VIDEO Eugen Teodorovici, la Constanța: „Cum să explic copilului meu ce a zis Ponta, că trebuie să fac 500 de ani de pușcărie?”

Președintele PSD, candidat al partidului la alegerile prezidențiale și premier proaspăt demis de opoziție, Viorica Dăncilă, organizează, joi, un turneu electoral în județul Constanța. După o primă vizită dimineață în comuna Ciobanu și o alta după-amiază la Murfatlar, Viorica Dăncilă a încheiat turul în municipiul Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

CITEȘTE ȘI:

Printre vorbitori a fost și ministrul Finanțelor Publice, președintele executiv al PSD, Eugen Tedorovici. Acesta a avut un discurs lacrimogen, combinat cu citate din Petre Țuțea și presărat cu mult patriotism, arătând faptul că opoziția a depus moțiune de cenzură pentru că oamenii ăștia nu au suflet. Mai departe, Teodorovici a precizat simpatizanților PSD din Constanța faptul că nu știe cum să explice copilului său afirmațiile fostului coleg, actualul președinte al PRO România, Victor Ponta, potrivit căruia Teodorovici riscă 500 de ani de pușcărie.

În luna martie a acestui an, cu prilejul dezbaterilor pe Fondul Suveran de Investiții, Ponta a spus că „Teodorovici va ajunge în închisoare 50 de ani, 100 de ani, 150 de ani, dacă cu mâna lui semnează știind de ce se face Fondul”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *