VIDEO Dobre (PRO România) despre ministrul Oros: „Nu e pe planeta asta. Cum să aduci ploaia cu avioane?”

Coordonatorul PRO România Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, a avut vineri o conferință de presă, alături de secretarul general Răzvan Filipescu și, printre altele, a vorbit despre starea agriculturii și, mai ales, despre situația fermierilor, care sunt abandonați de guvernanți. Dobre s-a arătat șocat de propunerea ministrului Agriculturii, Adrian Oros, de a folosi… aviația pentru a aduce ploaia.

Oros a declarat la începutul acestei luni că aviaţia va fi folosită pentru creşterea precipitaţiilor, urmând să fie create două centre zonale în Moldova şi Muntenia.

„Am prins şi în programul de relansare economică utilizarea aviaţiei pentru creşterea precipitaţiilor. Vor fi două centre zonale de coordonare, unul în Moldova şi unul în Muntenia, care pot să acţioneze şi pentru creşterea precipitaţiilor, dar şi ca sistem antigrindină”, a spus Oros.

Dobre a apreciat că ministrul nu e pe planeta asta, nici în galaxia asta, considerând, evident, că propunerea lui Oros este cel puțin aberantă:

La rândul său, Răzvan Filipescu, a arătat că sprijinirea fermierilor a fost abandonată atât de guvernul PNL, dar și de opoziția reprezentată de PSD. Astfel, în timp ce pe capul fermierilor vin în această perioadă ratele la bănci și alte cheltuieli, politicienii sunt mai degrabă concentrați pe campania electorală și pe vorbe fără conținut:

Răzvan Filipescu l-a mai provocat pe contracandidatul său, Mihai Lupu, pentru șefia Consiliului Județean, la o dezbatere în public, pe proiecte. Dobre a intervenit și a precizat că Lupu nu se va prezenta, pentru că nu are ce să spună.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.