VIDEO Dobre (PRO România Constanța): „PSD Constanța este competitorul nostru politic. Făgădău nu vine la noi, aceste ȘUȘANELE sunt FALSE!”

Pe fondul racolării parlamentarilor și aleșilor locali social-democrați de către PRO România, partid fondat de fostul premier Victor Ponta, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, nu putea să fie evitat de astfel de dezbateri și supoziții. De altfel, chiar Ponta l-a provocat pe Făgădău, prin intermediul TOMIS NEWS, să o susțină pe Corina Crețu la alegerile europarlamentare, practic o invitație voalată a fostului premier pentru Făgădău de a se alătura PRO România.

CITEȘTE ȘI:

Vineri, PRO România Constanța a organizat o conferință de presă și deputatul Mircea Titus Dobre a fost întrebat dacă se confirmă sau se infirmă faptul că Făgădău ar fi în tatonări cu partidul lui Ponta. Parlamentarul a dezmințit orice intenție a lui Făgădău de a adera la PRO România. De altfel, potrivit lui Dobre, nu există nici măcar discuții în acest sens. Declarația exactă, în secțiunea VIDEO de mai jos:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *