VIDEO Dobre (PRO România) a început „tăvăleala” electorală cu Primăria: propunere de proiect pentru RAEDPP, cu privire la Galeriile Soveja

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a început demersurile pentru obținerea documentației pentru demolarea celebrelor Galerii Soveja, lăsate de mai mulți ani în uitare. Vremea în care se găseau haine ieftine a trecut, iar RAEDPP și-a propus să demoleze complexul, care oricum a devenit între timp insalubru.

CITEȘTE ȘI:

Destinația obiectivului încă nu a fost stabilită, fiind analizate mai multe variante în cadrul RAEDPP, însă, după toate probabilitățile, va fi vorba tot despre spații comerciale. În ciuda incertitudinii, deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, un proiect alternativă la inițiativa RAEDPP. Astfel, Dobre nu vrea să audă de alte mall-uri și a propus un parc:

Proiectul propus de Dobre ar urma să beneficieze de mai multe facilități, precum un aprozar, 624 de locuri de parcare subterane, loc de joacă pentru copii ș.a.m.d., toate acestea la o investiție de peste 4 milioane de euro, din care contribuția municipalității ar fi de doar 104.000 de euro. În acest context, deputatul Dobre nu a ezitat să tăvălească departamentul pentru fonduri europene al municipalității, pe care îl consideră drept incompetent:

Din proiectul propus de deputatul Mircea Dobre:

proiect soveja 1
proiect soveja 2
proiect soveja 3
proiect soveja 4

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.