Spread the love

Cei mici au petrecut momente de neuitat, într-un cadru de poveste, la magazinul UPC din Constanța, situat pe strada Aurel Vlaicu numărul 3.

Petrecerea a avut loc vineri, 31 mai, cu ocazia Zilei Copilului. Surprizele s-au ținut lanț! Micuții au colorat și s-au jucat diverse jocuri ale copilăriei împreună cu animatori sosiți la eveniment special pentru ei. Bineînțeles, nimeni nu a plecat cu mâna goală: toți au primit dulciuri, șepci și rechizite!

„Ca de fiecare dată, UPC organizează de ziua copilului o petrecere, unde cei mici se distrează, primesc cadouri din partea firmei, desfășoară activități cu animatorii. Ca în fiecare an, și de data aceasta facem acest lucru. Mulțumim frumos tututror copiilor care au venit la petrecerea noastră”, ne-au declarat reprezentanții UPC.

În acest an, vedeta a fost Bufnița, personajul de desene animate îndrăgit de toți copiii din seria desenului animat Eroii în pijama, care a desfășurat activități distractive împreună cu cei mici.

„M-am distrat foarte tare la petrecere, mai ales că, dintre toți eroii, Bufnița este preferata mea. Mă bucur că am întâlnit-o”, a mărturisit Alexandra, în vârstă de 7 ani, care a venit însoțită de bunica ei.

Evenimente asemănătoare, dedicate de UPC celor mici, au mai avut loc și în alte 9 magazine din: București, Ploiești, Timișoara, Iași, Botoșani, Galați, Petroșani și Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *