VIDEO Deputatul Dobre, despre relația cu Făgădău: „Nu amestec relațiile personale cu cele profesionale! Profesional vorbind, nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în Constanța!”

Deputatul Mircea Titus Dobre a fost șeful de campanie, în 2016, al actualului primar, Decebal Făgădău. Parte importantă a echipei PSD din acea perioadă, Dobre a intrat într-un ireparabil conflict cu fosta conducere centrală a partidului. Aflat la cuțite cu Liviu Dragnea, Dobre a fost nevoit să plece la PRO România, partidul fondat de Victor Ponta. Prestația publică a acestui partid a creat percepția unei formațiuni de centru-stânga și care, în mod natural, se va întoarce în PSD, dat fiind faptul că cei mai mulți din exponenții PRO România provin din rândurile social-democraților. În același timp, relația apropiată dintre Dobre și Făgădău a fost și este de notorietate în Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Timpul a trecut și Dobre este tot mai vehement. Nu are loc nici o apropriere între PRO România și PSD, iar la Constanța este exclusă orice colaborare la proximele alegeri locale. La lansarea pentru Primăria Constanța, Dobre a vorbit despre monumentul incompetenței, Decebal Făgădău și nici nu vrea să audă de vreo colaborare cu PSD pe plan local, momentan cel puțin. În cadrul unei conferințe de presă organizată vineri la sediul partidului, alături de candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Răzvan Filipescu și candidații pentru primăriile Năvodari – Marian Cîrnu (fost președinte PRU Năvodari – n.r.) și Hârșova – Mariana Pelelungă (fostul președinte al Judecătoriei Hârșova – n.r.), Dobre a fost întrebat dacă relația apropiată cu Făgădău mai este de… actualitate:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.