VIDEO Deputații AUR au LUAT FOC! Simion anunță PROTEST PERMANENT în Parlament

Deputații AUR protestează miercuri în Parlament. Deputaţii AUR nu vor vota, miercuri, proiectele de lege care au fost dezbătute în plenul Camerei Deputaţilor, în semn de protest faţă de faptul că moţiunea de cenzură pe care au depus-o alături de USR PLUS nu a fost supusă dezbaterii, a anunţat liderul de grup, George Simion.  Și ieri ședinţa plenului Camerei Deputaţilor a fost suspendată mai multe minute, tot din cauza unui protest al deputaţilor AUR.

aur

În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii AUR nu vor participa astăzi la votul final şi vor sta în afara sălii de plen. Dacă se tergiversează în continuare procedura prevăzută de Constituţie, protestul nostru se va permanentiza”, a spus Simion în plenul Camerei Deputaţilor.

Majoritatea deputaţilor AUR au venit la şedinţa de plen cu steaguri tricolore, pe care şi le-au pus pe umeri. Amintim că parlamentarii PNL, PSD și UDMR au votat cot la cot pentru amânarea votului pe moțiunea de cenzură până la o decizie a CCR.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.