VIDEO De necrezut: PROTEST al PSD-iștilor constănțeni ÎMPOTRIVA lui Felix Stroe!

Liderii social-democrații constănțeni au fost convocați joi, de la 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pe fondul nemulțumirilor din partid. Listele pentru alegerile parlamentare sunt motivul principal de revoltă, Felix Stroe fiind persoana arătată cu degetul. Deși a promis în campania electorală în nenumărate rânduri că nu va pleca la București, indiferent dacă va câștiga alegerile sau nu, acesta s-a sucit. A demisionat de la RAJA și de la Asociația Română a Apei, însă a păstrat funcția de președinte al PSD Constanța și s-a autopropus ca deschizător de listă la Senat. Din acest moment au bubuit nervii printre parlamentarii actuali și restul membrilor, care consideră că această candidatură a lui Stroe va îngropa definitiv partidul.

Înainte de ședința BPJ, social-democrații constănțeni nu au mai tolerat posibilitatea unei decizii deja stabilite și votată într-o glumă de ședință, astfel că mai mulți membri de partid s-au strâns joi seară la sediul organizației municipale și al cabinetelor parlamentare.

protest psd 1

Social-democrații constănțeni consideră că se află într-un moment de răscruce și abordează emoția momentului ca un nou început pentru partidul lor, unul reformat după lunga serie de înfrângeri politice.

Protestatarii de joi seară solicită demisia lui Felix Stroe din partid și o reformă internă, dat fiind faptul că PSD a pierdut lamentabil ultimele trei runde de alegeri – europarlamentare, două tururi de prezidențiale și alegerile locale. Aceștia consideră că PSD trebuie să se prezinte măcar onorabil la alegerile parlamentare și, prin urmare, dinozaurii locali trebuie să plece. De asemenea, cei mai mulți dintre cei prezenți provin de la organizația municipală și ne-au precizat că nu li se pare normal ca Decebal Făgădău să nu figureze pe listele pentru alegerile parlamentare, dat fiind faptul că a fost, totuși, primarul municipiului Constanța:

VA URMA!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *