VIDEO Dan Barna și-a lansat la Constanța candidatura la prezidențiale: „Noi suntem schimbarea de care România are disperată nevoie, acum, nu peste cinci ani!”

Președintele USR, Dan Barna; președintele PLUS, Dacian Cioloș; președintele USR Constanța, Remus Negoi; coordonatorul regional al PLUS, Ovidiu Țentea și deputatul USR Stelian Ion au lansat, marți, la Constanța, candidatura lui Barna la alegerile prezidențiale.

CITEȘTE ȘI:

A fost vorba de un dublu eveniment, conferința de presă în cadrul căreia Dan Barna și-a transmis mesajele electorale și, de la 18:00, un mare miting al formațiunii politice în Piața Ovidiu, primul de altfel al USR – PLUS din această precampanie.

stelian ion 1
Stelian Ion

Stelian Ion a deschis conferința de marți, susținând că Dan Barna este viitorul președinte al României, iar locația pentru lansare, Constanța, nu a fost aleasă întâmplător.

Mai departe, Ovidiu Țentea a luat cuvântul.

„Constanța a redevenit un far civic, ceea ce în urmă cu 6-7 luni multă lume nu asta. Dorim să menținem acest trend. În momentul în care încheiem ciclul de alegeri locale și parlamentare să schimbăm în bine această țară”, a spus Țentea.

CITEȘTE ȘI:

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, prezentat drept viitorul prim ministru, a arătat, printre altele, faptul că oferta electorală a celor două partide conține oameni competenți și integri.

Dan Barna, față în față cu acuzațiile: cum a explicat contractele cu instituții publice, inclusiv la Constanța

Președintele USR, Dan Barna, prezidențiabilul celor două partide, a arătat faptul că județul Constanța a oferit încredere conducerilor centrale.

Prezidențiabilul USR este acuzat în ultima perioadă de faptul că s-a îndulcit cu bani de la stat, în timpul guvernărilor PSD, prin firma sa Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL. Sute de mii de euro a câștigat Barna în urma acestor contracte, unul dintre ele fiind prin atribuire directă, chiar la Constanța. Contractul, în valoare de 2.730,2 lei cu TVA, a fost atribuit de Prefectura Constanța, în 7 octombrie 2014, tot sub guvernarea PSD. Explicațiile lui Barna:

După conferința de presă, liderii USR și PLUS s-au deplasat la mitingul din Piața Ovidiu:

miting usr 1
miting usr 2
miting usr 3
miting usr

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.