Spread the love

Candidatul alianței electorale Uniunea Salvați România – PLUS, Dan Barna, se află marți în vizită la Constanța. Barna a luat orașul la pas alături de susținători, de președintele USR Constanța, Remus Negoi; președintele organizației municipale a USR, Dumitru Caragheorghe sau deputatul Stelian Ion, începând din zona Tomis Mall, apoi prin centru, discutând cu constănțenii diverse probleme.

„La 30 de ani de la Revoluție, de la cei 85% ireali ai lui Ion Iliescu, avem în sfârșit șansa să avem un tur doi fără PSD, în care să discutăm despre cum România se modernizează, cum facem o Românie digitală, cu autostrăzi, cu spitale curate. (…) Primul pas se poate întâmpla acum, pe 10 noiembrie. În sfârșit, o generație care nu are nici o legătură cu ceea ce a însemnat post-comunismul din această țară are șansa de a se implica în viitorul acestei țări. Contez foarte mult pe constănțeni. Poate datorită mării și Portului, e un spirit civic foarte puternic. Ați semnat #farapenali și vă mulțumesc. Acum avem ocazia să scăpăm de PSD. Scăparea de pesedism, de spiritul lui Liviu Dragnea se face duminică la vot, pentru că spiritul lui se numește Viorica Dăncilă”, a declarat Dan Barna.

CITEȘTE ȘI:

Un constănțean l-a abordat pe candidatul USR și au avut o discuție referitoare la exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră:

Evident, după experiența cu Emeric Ienei de la Oradea, Dan Barna a continuat să ofere autografe, precizând acum e momentul amuzant.

Turneul electoral al lui Dan Barna pe litoral continuă marți cu o vizită la Șantierul Naval Constanța.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, codul unic de identificare atribuit mandatarului 31190011.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *