VIDEO Cristian Radu anunță REFERENDUM la Mangalia pentru reducerea prețului apei

Președintele PNL Mangalia, primarul Radu Cristian, a declarat că, după alegerile locale din 27 septembrie, va iniția în CL Mangalia, un proiect de hotărâre privind organizarea unui referendum local pentru reducerea prețului apei potabile și modernizarea rețelei de apă-canal, de către Regia Autonomă Județeană de Apă (RAJA), aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Cu prilejul unei vizite a vicepremierului Raluca Turcan, a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș și a candidatului PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu, primarul Cristian Radu a anunțat inițierea unui astfel de referendum:

„Tot mai mulți locuitori ai Mangaliei reclamă prețul mare al apei potabile și lipsa investițiilor in rețeaua de apă-canal. De-a lungul anilor, am făcut nenumărate demersuri la RAJA, dar conducerea instituției refuză să asculte doleanțele locuitorilor Mangaliei și de aceea am ajuns la această soluție extremă. De câte ori ies pe stradă, oamenii se plâng, pe bună dreptate, că in Mangalia se plătește unul dintre cele mai mari prețuri din țară, pe mc de apă potabilă, dar în schimb nu se investește suficient în modernizarea stației de epurare și a rețelei. (…) Voi evita abordarea acestui subiect acum, in campania electorală, pentru a nu fi acuzat de populism, însă imediat după 27 septembrie voi urma calea legală pentru referendum. Așa cum am știut să atragem fonduri UE de peste 50 de milioane de euro, pentru modernizarea orașului și stațiunilor, vom reuși împreună, stimați concetățeni, să reducem și prețul apei. (…) Sper ca, după referendum, RAJA să nu se mai comporte ca stat în stat și să țină cont de doleanțele oamenilor”, a spus Cristian Radu.

Primarul orașului Mangalia a mai subliniat că, pentru atingerea acestui obiectiv, este necesară o majoritate PNL în CL Mangalia și CJ Constanța, pentru susținerea proiectelor comunității, inclusiv in privința reducerii prețului apei.

COMANDAT DE PNL CONSTANȚACOD AEP 21200012

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Cristian Radu anunță REFERENDUM la Mangalia pentru reducerea prețului apei

  • luni, 7 septembrie 2020 la 13:52
    Permalink

    Scris de Bogdan Toba, șomerul de la Buftea, ce se vrea primar…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *