VIDEO Cristian Diaconescu (PMP), la Constanța: „Este INADMISIBIL să te DISTRUGI ca țară! PSD și PNL – separat sau împreună – trebuie să fie la baza generării unei majorități”

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, se află sâmbătă la Constanța, cu prilejul conferinței județene a formațiunii locale. Lucrurile sunt simple și clare: Claudiu Palaz a fost reconfirmat în funcție, iar PMP-iștii constănțeni trebuie să se reorganizeze pentru următoarea perioadă și pentru… alegerile din 2024. Sau, poate chiar mai devreme, dacă vom avea alegeri anticipate parlamentare, fiind unul din scenariile posibile discutate la nivel național, după demiterea premierului Florin Cîțu. De altfel, Diaconescu a fost prezent la Congresul PNL și, după doar 11 zile, a avut surpriza – de altfel pentru toată țara – ca premierul Cîțu să fie demis.

Despre alegerile anticipate, guvernul de tehnocrați sau de uniune națională, obiectivele PMP, Cristian Diaconescu a fost amabil să acorde TOMIS NEWS un interviu și a subliniat faptul că PSD și PNL sunt singurele care au mai trecut prin situații complicate politice și, astfel, au experiența necesară, celelalte partide – USR și AUR – fiind noi și incapabile să formeze o majoritate. Astfel, potrivit lui Diaconescu, PSD și PNL „împreună sau separat trebuie să fie la baza generării unei majorități parlamentare”:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Cristian Diaconescu (PMP), la Constanța: „Este INADMISIBIL să te DISTRUGI ca țară! PSD și PNL – separat sau împreună – trebuie să fie la baza generării unei majorități”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *