VIDEO Coronavirus amenință Constanța. Țuțuianu a SUSPENDAT TOATE activitățile publice! „Constănțenii să conștientizeze PERICOLUL și să acționeze cu PREVENȚIE!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a organizat marți după-amiază o o întâlnire de lucru la Palatul Administrativ cu directorii direcțiilor instituției, precum și cu managerii instituțiilor subordonate.

directori cjc

CITEȘTE ȘI:

Discuțiile s-au axat pe măsurile cu caracter preventiv care au fost luate în contextul actual generat de răspândirea coronavirus. În primul rând, Țuțuianu a făcut un apel către toți primarii din județ, pe care i-a îndemnat să monitorizeze orice modificare a fluxului de locuitori:

CITEȘTE ȘI:

Coronavirus nu a lovit Constanța, cel puțin nu încă, însă președintele Consiliului Județean îi îndeamnă pe locuitorii județului să conștientizeze problema cu care ne confruntăm și să fie cumpătați și cerebrali:

Pașii premergători carantinei: adio, evenimente publice!

Deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență se aplică, obligatoriu, în teritoriu. Astfel, la nivelul Consiliului Județean Constanța s-au luat mai multe măsuri drastice, iar Țuțuianu a anunțat faptul că, în perioada 11 – 22 martie (cu posibilitatea de prelungire a termenului), se suspendă toate activitățile publice din județ. Totodată, CJC intră în program de permanență, fiind instituită o comisie, condusă de Țuțuianu, care va funcționa 24/24, iar pentru semnalarea problemelor specifice s-a pus la dispoziție numărul de telefon 0241488404.

În final, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, dr. Cătălin Grasa, a precizat faptul că instituția pe care o conduce se află într-un proces de adaptare la situație și că se lucrează la o procedură de pre-UPU:

În prezent, în județul Constanța, 274 de persoane sunt izolate la domiciliu și nici una în carantină.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *