VIDEO Corina Martin și-a lansat CANDIDATURA pentru Primărie: „Ne-am pierdut mândria de a fi constănțeni. Orașul trebuie să aibă turism 12 luni pe an!”

Corina Martin s-a retras din turism și a ales… politica. Fostul președinte al ANAT și al asociației Litoral – Delta Dunării a renunțat, marți, la toate funcțiile deținute în turism și s-a înscris în Partidul Ecologist Român, postură din care va candida pentru funcția de primar al orașului Constanța, la alegerile locale din acest an.

Corina Martin a fost desemnată președinte al organizației municipale a PER și vicepreședinte al partidului la nivel național și, miercuri, chiar de ziua ei de naștere, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Constanța. Martin a organizat o conferință de presă în Piața Ovidiu, alături de secretarul general al PER, Mircea Andrei; președintele la nivel național al PER, Dănuț Pop și președintele organizației județene Constanța, Daniel Moraru.

Moraru a deschis festivitățile de laudatio la adresa Corinei Martin, însă, vizibil emoționat, și-a găsit cu greu cuvintele la un moment dat:

Corina Martin a explicat că, marți seară, a încheiat activitatea în turism și a îmbrățișat politica, pentru că dorește o… schimbare:

Candidatul PER pentru Primăria Constanța și-a propus să îmbine turismul cu politica, punctând faptul că orașul trebuie să fie unul turistic 12 luni pe an:

Până în prezent, se vor duela pentru Primăria Constanța primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea USR, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Mohammad Murad (independent) și dr. Reșit Ayla (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței, întrucât președintele Claudiu-Iorga Palaz este în negocieri cu PNL și USR în perspectiva unui pol de dreapta pentru alegerile locale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.