VIDEO Contractele Comisiei Europene cu producătorii de vaccinuri: Pagini întregi – CENZURATE!

Un grup de europarlamentari, printre care și preotul Cristian Terheș, parte a grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a protestat împotriva planului Parlamentului European de a impune certificatul verde COVID-19, începând din această săptămână, la accesul în clădirile sale, transmite EUobserver. Cristian Terheș, eurodeputat PNȚCD parte a grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, le-a spus, joi, reporterilor la Bruxelles, că Parlamentul privează oamenii de „dreptul la a decide ce vor să facă cu propriile corpuri”.

Începând cu luna noiembrie, europarlamentarii și personalul care lucrează în Parlamentul European vor trebui să prezinte un certificat digital COVID-19 pentru a intra în clădiri. Certificatul arată că o persoană este fie vaccinată cu schema completă sau recuperată recent de pe urma bolii. Aceștia mai pot arăta un rezultat negativ la testul PCR efectuat în ultimele 48 de ore.

În cadrul campaniei împotriva certificatului verde, europarlamentarul Terheș a obținut zilele trecute contractele Comisiei Europene cu producătorii de vaccinuri. Acesta a sesizat faptul că transparența nu este o caracteristică a Comisiei și a condamnat faptul că banii cetățenilor europeni sunt cheltuiți pe… pagini cenzurate:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.