VIDEO Constănțenii au aprins LUMÂNĂRI la Primăria lui Chițac: „Așa se face duminica, creștinește: Pentru MORȚI și pentru VII! Nu se știe cât va mai trăi Chițac în Primăria asta!”

A fost o săptămână grea, social și politic vorbind. Multe proteste, la Constanța, la București, un efort național menit să transmită #echipeicastigatoare si amiralului inutil al Constanței, Vergil Chițac, cu #avetiincredere, că e cam… gata cu ei. Nu vor să înțeleagă, deși toată România știe foarte clar că marți va avea loc resetarea politică și totală a României.

În acest context, avem de-a face cu un moș senil la Constanța, primarul Vergil Chițac care, după ce a călcat pe cadavrele de la incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, insistă să ne spună că „am eu un plan de zeci de milioane de euro” și termină cu același irelevant „aveți încredere”.

În ciuda unei relaxante duminici, unii constănțeni nu mai sunt dispuși să suporte minciunile moșului senil și s-au dus să aprindă lumânări… pentru Chițac, la Primăria Constanța! Pentru morți sau vii, aproape irelevant, așa cum tratează primarul Chițac orașul Constanța:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *