Spread the love

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a semnat, joi, alături de primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, și primarul Brașovului, George Scripcaru, un memorandum privind înființarea Asociației „Axa de Dezvoltare Brașov – București – Constanța”.

Edilul Capitalei a precizat că asociația are ca scop, printre altele, dezvoltarea acestor unități administrativ teritoriale și a întregii zone limitrofe.

„Turismul este un domeniu extrem de important și dorim să-i dăm valoare. Punctul nevralgic în orice domeniu este cel al transportului. Am prevăzut în memorandumul nostru și în statutul asociației și colaborarea în domeniul transporturilor”, a spus Gabriela Firea.

„Sunt extrem de onorat și bucuros că reușim asta astăzi într-un moment important, la 100 de ani de la Marea Unire și la 140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă. Constanța este un loc al începuturilor, în care românii se simt bine. Am plecat în acest demers de la punctele pe care deja le avem: nu sunt pe un teren arid. (…) Avem puncte care sunt în viața noastră prezente și plecăm de la notorietatea pe care o au zonele pe care le reprezentăm. Cred că nu există român care să nu fi fost vara la Mamaia sau iarna în Poiana Brașov, obligatoriu și prin Capitală. De la autobuzele etajate din Constanța, la brașovenii care își cumpără apartamente de vacanță în Constanța, la investitorii care au nevoie de încredere, avem multe de oferit”, a completat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *