VIDEO Conducere nouă la USR Constanța. Negoi, un pas în spate; Caragheorghe ales președinte pentru un mandat de doi ani

Zilele acestea au avut loc alegeri în cadrul organizațiilor județene ale USR și PLUS Constanța și care, cu acest prilej, au cimentat fuziunea dintre cele două formațiuni. Astfel, noul președinte al USR Constanța este Dumitru Caragheorghe, liderul de grup al consilierilor locali. Senatorul Remus Negoi a făcut un pas în spate și nu a mai candidat pentru un nou mandat, iar după numărătoarea voturilor noul preşedinte a fost desemnat Dumitru Caragheorghe, cu 64 de voturi. Adrian Gorcea a obţinut 30 de voturi, în timp ce Mihai Vîlcu – subprefect în funcție – doar 6.

Trebuie să avem grijă ca tot ceea ce s-a construit până acum să continue și să se consolideze”, a spus Remus Negoi în cadrul conferinței de presă organizată duminică:

Noul președinte al USR, Dumitru Caragheorghe, a precizat faptul că noua conducere este aleasă pentru un mandat de doi ani, deși programul său este conceput pentru patru ani, iar la Congresul național al partidului organizația Constanța va participa cu 45 de delegați, respectiv 5% din voturile care vor fi exprimate:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *