VIDEO Claudiu Palaz SPULBERĂ ideea de unificare a dreptei la alegerile locale: „Vina este a lui Stelian Ion, care a TORPILAT PNL!”

Ideea candidatului unic la alegerile locale din Constanța se îndreaptă spre drumul previzibil: nu este realizabilă! În ciuda faptului că PNL și USR susțin, în public, ideea candidatului unic, în realitate mișcările politicienilor din cele două partide duc spre zona complet opusă. Liberalii sunt în plină cercetare sociologică în această perioadă și s-a bătut monedă pe coagularea dreptei, în contextul în care alegerile locale vor fi, tot mai clar, într-un singur tur.

CITEȘTE ȘI:

Lucrurile sunt clare: vârful de lance al USR Constanța, deputatul Stelian Ion, susține de mai mult timp varianta candidatului unic pentru PNL și USR, dar fără… PMP, PNL nu a spus „nu”, dar nici „da”, iar președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, consideră că putem să uităm de acest candidat unic în contextul în care Stelian Ion – inclus în sondajul PNL – a torpilat organizația liberalilor, cu privire la scandalul de la lupoaică, așa cum a declarat liderul popularilor, marți, în cadrul unei conferințe de presă:

Palaz este convins că de vină pentru eșecul unei alianțe a dreptei este USR, întrucât toată disputa de la lupoaică va produce frustrări și este greu să te așezi la masă:

În plan personal, Claudiu Palaz va lua o decizie privind candidatura sa la alegerile locale după proxima ședință la nivel național a partidului. Nu a precizat dacă va opta pentru județ sau municipiu, limitându-se la faptul că sigur voi candida.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *