VIDEO Cîțu, întâmpinat la Constanța de elevii revoltați și de… balerinele… AGRESATE SEXUAL!

Premierul Florin Cîțu și-a prezentat joi, la Constanța, moțiunea prin care candidează la șefia PNL. El a ajuns la sediul liberalilor constănțeni la 18:30, apoi, după 20:00, a avut declarații de presă. Florin Cîțu a avut parte de o serie de proteste inedite…

În cadrul conferinței, premierul a ținut să precizeze că va câștiga lupta pentru șefia PNL, că îl va învinge pe Ludovic Orban și va acorda sprijin județului Constanța.

„Am văzut ca sunt etichetat ca un liberal, despre asta vom vorbi azi, despre liberalism și despre responsabilitatea de a moderniza România. Este un început de campanie foarte bun care va duce la câștigarea alegerilor. Trebuie să îmbunătățim procedurile pentru investiții, astfel încât banii europeni să fie accesați mai sigur. Oamenii, primarii, au idei, au proiecte, vor să știe că proiectele nu mai sunt întârziate de democrație. Trebuie să facem rectificarea bugetară, să vedem ce resurse avem pentru investiții, acolo unde sunt probleme, se pot folosi bani din fondul de rezervă al Guvernului.“, a declarat premierul Florin Cîțu.

Primul dintre proteste, organizat de Asociația Elevilor din Constanța, care militează de mai mult timp pentru burse și transport. Amintim faptul că Florin Cîțu, la conferința județeană a PNL, le-a promis elevilor – al căror protest a fost INTERZIS de primarul Vergil Chițac – că va rezolva la rectificarea bugetară cu transportul. Evident, a fost o altă minciună a premierului, motiv pentru care AEC a organizat acțiunea de protest de joi seară la sediul PNL Constanța.

Al doilea protest a fost organizat de… balerinele agresate sexual. Amintim că astăzi, la sediul Teatrului Oleg Danovski din Constanța a avut loc o acțiune de protest a balerinelor, care au susținut faptul că… dacă nu facem 69 cu directorul nu urcăm pe scenă. Balerinele în cauză au redactat o scrisoare pentru ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu și au insistat să participe și la prestația politică a premierului Cîțu, dacă tot era la Constanța… Una dintre balerine i-a înmânat personal scrisoarea lui Florin Cîțu, dar ulterior și-a făcut poză cu premierul și a distrus cauza de astăzi a balerinelor:

elena vasile citu

Menționăm faptul că singurul contracandidat al lui Cîțu, Ludovic Orban, a contactat personal redacția TOMIS NEWS și a menționat faptul că ministrul Gheorghiu trebuie să acționeze față de situațiile de la Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „VIDEO Cîțu, întâmpinat la Constanța de elevii revoltați și de… balerinele… AGRESATE SEXUAL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *