VIDEO Cîțu, EXECUTAT din funcția de șef al Senatului: „Am supărat PSD. Ies pe aceeași melodie: You can’t stop me now! La revedere!”

https://www.youtube.com/watch?v=L8ZKdN1Akbs&feature=youtu.be

În ședința de la grupul senatorilor PNL, la care a participat și Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a anunțat că va demisiona de la șefia Senatului. Această ședință fusese convocată pentru mazilirea lui Florin Cîțu, dar acesta s-a retras singur. Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL).

Demisionar de la șefia Senatului, Florin Cîțu spune că e convins că întreaga sa carieră politică e departe de a se încheia aici. Mai mult, Cîțu spune că va pleca mulțumit de ceea ce a făcut până acum.

Politică, exact ce făceam și înainte. Acestea sunt funcții pe care le primești. Eu nu sunt în politică pentru mine, ci pentru români. Câtă vreme încearcă să ia măsuri împotriva românilor. Astăzi rezultatele inflației și ale crizei nu vin din neant. Iar această guvernare se face cu PSD, dacă nu se luau unele măsuri era ceva mai bine. Eu sunt senator, nu e nevoie de funcții. Deciziile se ia în urma unui vot pe care îl ai în partid. Pe PSD. PSD este cel pe care l-am supărat. Ca președinte al Senatului sunt mândru de vizita pe care am făcut-o în SUA. Ies pe aceeași melodie: You can’t stop me now! La revedere!”, a spus Cîțu.

Florin Cîțu s-a retras din funcța de președinte al Senatului, asta după ce Nicolae Ciucă i-a adus la cunoștință faptul că nu mai are sprijinul partidului. Cîțu a explicat că el i-a supărat rău pe cei de la PSD, de aceea liberalii l-au îndepărtat.

Președintele partidului și secretarul general mi-au cerut demisia, mi-au spus că mi s-a retras sprijinul partidului. Nu am vrut să îi pun pe unii dintre colegii mei în situația penibilă de a vota împotriva conducerii partidului și am luat decizia de a mă retrage. Știți foarte bine ce mi s-a reproșat. Sunt aceleași declarații de ani de zile, acele măsuri care vin de la PSD, măsuri care fac rău românilor și cărora mereu m-am opus.”, a spus Florin Cîțu.

Cîțu a explicat că a devenit premier cu melodia „Can’t stop me now” și pleacă din funcția de președinte al Senatului tot cu această melodie.

Florin Cîțu a sugerat faptul că i-a supărat pe cei de la PSD, iar liberalii au decis să-l înlăture pentru a le face pe plac partenerilor de coaliție. „Pe cei de la PSD i-am supărat foarte tare”.

https://www.youtube.com/watch?v=XPOF3MFKWVk

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, susține că au avut loc „dezbateri și discuții”, iar Florin Cîțu a decis să demisioneze de la șefia Senatului. Ciucă a explicat că este nevoie de coerență și responsabilitate în luarea deciziilor guvernamentale și în cadrul coaliției.

Ținând cont de activitatea guvernamentală și parlamentară, de responsabilitatea PNL, de nevoia de coerență, de nevoia deciziilor care trebuie luate la nivelul Guvernului și la nivelul coaliției, au avut loc discuții, au avut loc dezbateri și în urma acestora, președintele Senatului, domnul senator Florin Cîțu și-a anunțat demisia urmând ca funcția de președinte al Senatului, cu atribuții de delegare va fi ocupată de către doamna Alina Gorghiu”, a spus Nicolae Ciucă:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *