VIDEO Cioloș, la Constanța: „Cel mai important lucru din lume acum e Congresul PNL. După, începem să discutăm cu ei”

Ar putea fi pace între USR-PLUS și PNL și o împăcare istorică, deși astăzi cele două formațiuni discută cu săbiile pe masă. Dar, aceasta cu o singură condiție: dacă dispare Florin Cîțu de la frâiele guvernării. În ciuda faptului că USR-PLUS a depus o moțiune de cenzură – și asta tratată cu cântec de foștii colegi de guvernare, ar putea fi totuși o cale de… împăcare.

ciolos prezidiu

Dacian Cioloș este prezent sâmbătă la Constanța, alături de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, deputatul Oana Țoiu ș.a. și în cadrul unei conferințe de presă a vorbit despre faptul că reluarea guvernării se poate face doar dacă Florin Cîțu este eliminat din politica mare, tocmai de către liberali.

vlad voiculescu
Vlad Voiculescu

Dacian Cioloș a subliniat faptul că Congresul PNL este cel mai important lucru din lume acum, în sensul ironic al exprimării, întrucât acum nu avem cu cine să vorbim:

Deputatul Oana Țoiu a arătat că liberalii lui Cîțu au atacat cu non-sens moțiunea de cenzură la Curtea Constituțională, întrucât semnăturile celor de la USR-PLUS și AUR sunt autentice:

Dacian Cioloș este convins că poate exista o cale de împăcare între USR-PLUS și PNL și, întrebat de TOMIS NEWS, ce este totuși mai important după Congresul PNL – împăcarea sau moțiunea – Cioloș a precizat că dacă, Florin Cîțu rămâne premier, USR are opțiunea opoziției și nu va ezita:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *